Mout en Peper

Pagina's

  • Blog
  • Bier proeven
  • Columns en opdrachten
  • Contact

zaterdag 16 oktober 2010

Taart bakken

Leuk stop motion filmpje!

Food about you - Annecy festival 2010 from Alexandre DUBOSC on Vimeo.

Gepost door Wouter op 09:56
Dit e-mailen Dit bloggen!Delen via XDelen op FacebookDelen op Pinterest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nieuwere post Oudere post Homepage
Abonneren op: Reacties posten (Atom)

Actueel

Kijk op de Facebookpagina voor alle events!

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Zoeken in deze blog

English version

Mout & Peper

Je vindt hier bier-spijscombinaties, proefnotities, recepten, columns, adresjes en tips. Vaak biergerelateerd, maar soms ook niet.

En denk eraan, geniet matig, doch regelmatig!

Lid van 't Twents Bierbrouwersgilde


Labels

  • #madeleines #flashback #slovenie #bimi (1)
  • Afrikaans (1)
  • Amerikaans (2)
  • aquavit (1)
  • authentiek (5)
  • Aziatisch (7)
  • Belgisch (1)
  • bier (43)
  • bierfestival groningen (1)
  • bierspijs (3)
  • bijhetbier (35)
  • bio (19)
  • brand (1)
  • brood (6)
  • brouwen (9)
  • brouwerij (1)
  • Chinees (2)
  • Column (4)
  • comfort food (5)
  • cursus (1)
  • Deens (1)
  • dessert (2)
  • dimsum (2)
  • dossierhop (2)
  • Engeland (5)
  • engels (2)
  • Enschede (2)
  • erwtensoep (1)
  • falafel (1)
  • festival (3)
  • flashback (3)
  • flexitarisch (7)
  • francofiel (6)
  • frans (8)
  • fusion (1)
  • geproefd (9)
  • geuze (8)
  • gezond (3)
  • Griekenland (1)
  • groente (3)
  • Groningen (1)
  • haring (1)
  • hobbybrouwen (1)
  • hopoogst (1)
  • indiaas (6)
  • indonesisch (3)
  • israelisch (1)
  • Italiaans (5)
  • kaas (1)
  • kerst (2)
  • kip (1)
  • koken (9)
  • kokenmetbier (13)
  • kookboek (2)
  • Kriek (1)
  • kruidig (2)
  • lambiek (3)
  • lekker (6)
  • librije (1)
  • lokaal (5)
  • midden-oosters. (1)
  • mini-update (5)
  • mosselen (2)
  • nederlands (4)
  • orval (2)
  • pajottenland (3)
  • pasta (1)
  • pizza (5)
  • proefnotitie (12)
  • proeverij (1)
  • pub (1)
  • recensie (4)
  • recept (44)
  • restaurant (3)
  • sabich (1)
  • saison (2)
  • saus (1)
  • Scandinavisch (1)
  • Schoonhoven (1)
  • seizoensproducten (3)
  • soep (1)
  • Spaans (1)
  • spannend (15)
  • sterkedrank (1)
  • streekproducten (20)
  • techniek (1)
  • Thais (1)
  • troostvoer (3)
  • twente (10)
  • twist (1)
  • UK (2)
  • ultiem (2)
  • Utrecht (1)
  • Vakantie (7)
  • vakantiebestemming (3)
  • vakantieherinnering (4)
  • vegetarisch (10)
  • vis (14)
  • vlees (6)
  • voorheteerst (9)
  • wedstrijd (1)
  • winter (2)
  • zelfdoen (7)
  • zennevallei (3)
  • zuurbier (2)
  • zwolle (1)

Populaire berichten

  • Ervaringen met een Ferrari
    Nee, helaas, niet met een Testarossa, maar ook leuk: met een G3 Ferrari Pizza-oven. Een 'draagbaar' apparaat dat, in tegenstelling t...
  • Kookcursus bij de Librije
    Gisteren heb ik een erg leuke kookcursus gedaan bij Librije's Atelier in Zwolle. Ik was niet de enige voor wie dit een verjaardagscade...
  • Kreeft met oesterzwammen en XO sauce
    Ik kom met veel plezier en een zekere regelmaat in de toko's die in Enschede te vinden zijn. Die zijn zeker niet slecht - vooral Pet...
  • TREK - Lekker eten en beestjes in je bier.
    Twente staat soms een beetje bekend als nuchtere uithoek waar de kat uitgebreid uit de boom gekeken wordt. Van de opkomst van hippe baard...
  • Gado Gado
    Aangezien we het zelf op het laatste moment bedachten ontbrak bij ons taugé en de uitjes/serundeng maar het smaakte er niet minder om :-) ...
  • Paardenkaas
    Iedere keer lagen ze me aan te staren vanuit de vitrine. Rare flespompoenachtige gedrochten met een touw eromheen. Bruin van kleur, dus g...
  • Eisbein met Schwarzbier
    Ah, Duitsers. Varkensvlees en bier. Ik kan er weinig aan doen, de dingen die ik in Duitsland het lekkerst vind vallen toch meestal in één ...

Blogarchief

  • ►  2025 (2)
    • ►  januari (2)
  • ►  2022 (3)
    • ►  juli (3)
  • ►  2021 (2)
    • ►  juli (1)
    • ►  juni (1)
  • ►  2020 (6)
    • ►  oktober (1)
    • ►  augustus (1)
    • ►  juni (1)
    • ►  mei (2)
    • ►  april (1)
  • ►  2019 (3)
    • ►  oktober (1)
    • ►  juli (1)
    • ►  maart (1)
  • ►  2018 (5)
    • ►  november (1)
    • ►  september (1)
    • ►  mei (1)
    • ►  februari (1)
    • ►  januari (1)
  • ►  2017 (3)
    • ►  april (2)
    • ►  februari (1)
  • ►  2016 (6)
    • ►  december (2)
    • ►  november (1)
    • ►  augustus (1)
    • ►  april (1)
    • ►  februari (1)
  • ►  2015 (8)
    • ►  oktober (1)
    • ►  augustus (2)
    • ►  juni (1)
    • ►  april (1)
    • ►  maart (1)
    • ►  februari (1)
    • ►  januari (1)
  • ►  2014 (12)
    • ►  november (2)
    • ►  oktober (1)
    • ►  september (1)
    • ►  augustus (1)
    • ►  juli (1)
    • ►  mei (1)
    • ►  april (2)
    • ►  februari (3)
  • ►  2013 (16)
    • ►  december (1)
    • ►  oktober (1)
    • ►  september (1)
    • ►  augustus (3)
    • ►  juli (2)
    • ►  juni (1)
    • ►  mei (2)
    • ►  april (1)
    • ►  maart (1)
    • ►  februari (2)
    • ►  januari (1)
  • ►  2012 (32)
    • ►  december (3)
    • ►  oktober (3)
    • ►  september (3)
    • ►  augustus (3)
    • ►  juli (1)
    • ►  juni (1)
    • ►  mei (3)
    • ►  april (4)
    • ►  maart (4)
    • ►  februari (3)
    • ►  januari (4)
  • ►  2011 (39)
    • ►  december (7)
    • ►  november (2)
    • ►  oktober (6)
    • ►  september (5)
    • ►  augustus (4)
    • ►  juli (4)
    • ►  juni (1)
    • ►  mei (1)
    • ►  maart (2)
    • ►  februari (4)
    • ►  januari (3)
  • ▼  2010 (22)
    • ►  december (2)
    • ►  november (7)
    • ▼  oktober (8)
      • Geproefd: Hobgoblin
      • Bij het bier: Bokbier en andijviestamppot
      • Bokbierproeverij 2010
      • Taart bakken
      • Herfstframbozen
      • Fajita's
      • Geproefd: Brunehaut Blond
      • Pittig zout
    • ►  september (5)
Mogelijk gemaakt door Blogger.