tag:blogger.com,1999:blog-337108519553751941.post926105245308849855..comments2023-04-21T17:23:20.100+02:00Comments on Mout en Peper: Kreeft met oesterzwammen en XO sauceWouterhttp://www.blogger.com/profile/11793400413947653097noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-337108519553751941.post-2037194752155526782012-04-11T21:09:53.225+02:002012-04-11T21:09:53.225+02:00Dat vind ik dus ook erg leuk, want ik heb een noga...Dat vind ik dus ook erg leuk, want ik heb een nogal goed geheugen voor smaken, een mooie bonus dus (want het was sowieso erg lekker). Nadeel is natuurlijk dat ik soms iets lekkers maakt dat toch niet 'klopt' en ik de enige aan tafel ben die niet enthousiast is ;-)Wouterhttps://www.blogger.com/profile/11573252183370260684noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-337108519553751941.post-4641752919065797392012-04-11T21:04:14.582+02:002012-04-11T21:04:14.582+02:00Superleuk is dat he, als je een goeie herinnering ...Superleuk is dat he, als je een goeie herinnering zo weet te benaderen. Dat lukt (mij) lang niet altijd, dus dan is het zeker met zo'n potje van 14 euro en een kreeft extra mooi. Chapeau!Kok Robinhttps://www.blogger.com/profile/16510286083386814057noreply@blogger.com